slovenščina

Poroka

Cvetje je srce in duša poročne dekoracije in omogoča sanjskemu paru, da zasije na svoj sanjski dan. Prizadevna ekipa cvetličarne Omers zagotavlja, da bo vaša poročna cvetlična dekoracija čudovita ne glede na velikost poroke - od intimnega družinskega dogodka do slavnostnega praznovanja za nekaj sto gostov.Profesionalen pristop, izjemna poslovna kultura, zanesljiv odnos, floristično znanje in vrhunske izkušnje zagotavljajo, da bo cvetličarna Omers odlično poskrbela za vas in vašo poročno dekoracijo. Smo profesionalni poročni cvetličarji z dolgoletno tradicijo sodelovanja z odličnimi poslovnimi partnerji in organizatorji porok.

Obrazec za prijavo na osebni razgovor:

V cvetličarni Omers pripravljamo poročno cvetje in dekoracijo za poroke vseh oblik in velikosti. Za rezervacijo termina izpolnite spodnji obrazec in nas osebno pokličite. Z vašo pomočjo se bomo na razgovor pripravili z vsemi potrebnimi podrobnostmi.

Naj bo vaša poroka nepozabna

Svojo poroko naredite nepozabno s posebnim cvetjem, ki bo ustvarilo pravljico in polepšalo vsak trenutek vašega posebnega dne. Naša cvetličarna si prizadeva za vrhunsko kakovost in edinstvenost, zato ponujamo širok izbor osupljivih cvetličnih aranžmajev, ki bodo polepšali vsak kotiček vašega poročnega prostora.