slovenščina

Naročila v tujini

OBRAZEC JE INFORMATIVNI! IZPOLNITE PODATKE, KI JIH VESTE, NATO PA VAS MI KONTAKTIRAMO IN SKUPAJ DOREČEMO PODROBNOSTI IN ODDAMO NAROČILO.

V Cvetličarni Omers smo zelo ponosni na vse priložnosti, ko lahko ustrežemo vašim željam in s svežim cvetjem razveselimo vaše družinske člane, prijatelje in poslovne partnerje. V okviru Teleflore International z našo pomočjo razveselite svoje najdražje kjerkoli po svetu.

Glavni namen Teleflore je zagotavljanje odlične in visokokakovostne storitve strankam po vsem svetu. Sistem deluje povsem preprosto. Stranka, ki želi v Sloveniji ali tujini poslati cvetje z osebnim sporočilom in darilom v drugem mestu ali državi, osebno obišče ali pokliče kontaktno točko - v Sloveniji je to naša Cvetličarna Omers - in prosi za pomoč pri naročilu storitev. Za naročilo potrebujete svoje podatke, podatke o prejemniku (ime, naslov, mesto, država, telefon in osebno sporočilo), nato pa skupaj določimo vrednost naročila, želeno cvetje in darilo.

Kaj je Teleflora?

Teleflora je najstarejši sistem naročanja cvetja iz države v državi preprosto po vsem svetu. Njegovi začetki segajo v daljno leto 1934, ko so ga oblikovali v skladu s takratnimi zmožnostmi, podjetje pa je na tem področju vodilno še danes.

Kako opravim plačilo naročila v tujino?

Plačilo lahko opravite po prejetem predračunu z nakazilom na TRR, s plačilom prek PayPala ali pri blagajni v cvetličarni.

Kako poteka naročilo?

Na za to namenjenem obrazu izpolnite čim več polj, saj bo tako vaše povpraševanje hitreje rešeno: ime in priimek naslovnika, država, naslov in obvezno telefonska številka prejemnika, besedilo na vizitki, vaše želje. Mi vas bomo poklicali in vam povedali, kaj je v tej državi na razpolago, za kakšno ceno, ter vas pozneje tudi seznanili z naročilom.

Ali je mogoče naročiti tudi cvetje za pogreb v tujino?

Žalna naročila za tujino so zelo pogosta, z aranžmajem ali šopkom na domu žalujočih in sožalno vizitko. To vidimo po naročilih, ki k nam prihajajo iz tujine.
Za ta naročila potrebujemo naslednje podatke: ime in priimek pokojnega, državo, kraj in uro pokopa ter telefon enega od svojihcev.

Ali se rože lahko dostavijo tudi v enkratne ustanove kot je bolnica, državni uradi.....?

Seveda, šopke, lončnice, košare cvetja ... pogosto dostavljamo tudi v urade. Pomembno je, da poznamo točen naslov, dobro pa je vedeti tudi za obratovalni čas in imeti podatke oziroma telefonsko številko prevzemnika.

Je mogoče izbrati obliko šopka ,ali je še kaj drugega na razpolago?

Prek sistema Teleflora mora imeti vsaka država na razpolago vsaj 50 različnih artiklov. Vsekakor je osnova cvetje, dodajajo pa se lahko sadje, vino, čokolade, baloni. Vse to vpišete pod posebne želje, lokalni cvetličar pa se potrudi, da vam te kolikor se le da izpolni

Ali je tovrstno naročanje zanesljivo in koliko časa prej je potrebno naročilo oddati?

Sistem je zanesljiv in izpadov naročil preprosto ni! Zelo pomembno je, da so podatki za dostavo točni, obvezna je tudi prava in popolna telefonska številka.

Kakšna je cena dostave?

Cena dostave po svetu je različna od države do države in je vnaprej pavšalno določena. Ob izpolnitvi obrazca za naročilo izveste točno ceno.