slovenščina

Cvetličarna Omers

Diaprojekcija o Cvetličarni Omers
ŠOPEK IVA

ŠOPEK IVA

BOX LILI

BOX LILI

Najbolj priljubljeni

Najbolj priljubljeni

Vi izberete, mi dostavimo

Najboljše cvetje po najboljši ceni.

Preverite ponudbo
Cvetličarna Omers

Z vami od leta 1967

Cvetličarna Omers

Z vami od leta 1967

Cvetje do popolnega trenutka

Svoj dogodek si boste zapomnili.

Vedno sveže cvetje

Omers Blog

Pogosto zastavljena vprašanja

01. Kaj je Teleflora?

Teleflora je najstarejši sistem za naročanje cvetja iz države v državo, preprosto po vsem svetu. Leta 1934 so začeli z najpreprostejšim možnim sistemom in so vodilni še danes.

02. Kako plačam naročilo v tujini?

Plačilo lahko opravite s predračunom, z bančnim nakazilom na TRR, s sistemom PayPal ali na blagajni v cvetličarni.

03. Kako oddam naročilo?

Vpišite čim več polj: ime in priimek naslovnika, državo, naslov in obvezno telefonsko številko, besedilo na vizitki, vaše želje, saj bo tako vaše povpraševanje hitreje obravnavano. Poklicali vas bomo in vam povedali, kaj je v tej državi na voljo, po kakšni ceni, ter vas pozneje obvestili o naročilu.

04. Ali je mogoče naročiti cvetje za pogreb v tujini?

Naročila v tujini so zelo pogosta. Z aranžmajem ali šopkom na dom žalujočih in sožalno voščilnico. To se kaže v naročilih, ki nam prihajajo iz tujine. Če naročate žalne predmete za tujino, morate v tem primeru vedeti.

05. Lahko cvetje dostavite tudi v različne ustanove, kot so bolnišnice, vladni uradi.....?

Samoumevno, šopki lončnic košare cvetja... se pogosto dostavljajo v pisarne. Pomembno je, da je naslov pravilen, poznati je treba tudi delovni čas in telefonsko številko osebe, ki bo pošiljko prevzela.

06. Ali je mogoče izbrati obliko šopka ali je na voljo kaj drugega?

Vsaj država mora imeti na voljo vsaj 50 različnih izdelkov, ki so na voljo prek družbe Teleflora. Osnova so rože, lahko pa dodate tudi sadje, vino, čokolado in balone. Vse, kar si želite, vpišite pod posebne zahteve, lokalni cvetličar pa se po svojih najboljših močeh potrudi, da jih izpolni v največji možni meri.

07. Ali je takšno naročanje zanesljivo in kako zgodaj ga je treba oddati?

Sistem je zanesljiv in preprosto ni izpadov! Zelo pomembno je, da so podatki o dostavi točni, zato je nujna navedba popolne in točne telefonske številke.

08. Kakšna je cena dostave?

Cena dostave po vsem svetu se razlikuje od države do države in je določena vnaprej. Točno ceno boste izvedeli, ko boste izpolnili obrazec za naročilo.