slovenščina

O nas

CVETLIČARNA OMERS JE USPEŠNO DRUŽINSKO PODJETJE

Zgodovina

Cvetličarna Omers v središču Domžal ima več kot 50-letno tradicijo in je bila ob svojem začetku prva cvetličarna v okoliških občinah. Ustanovila ga je gospa V vseh teh letih je cvetličarna Omers razvila profesionalno ekipo cvetličarjev, ki jo odlikujejo srčnost, humana poslovna kultura, visoka strokovnost, odličnost, umetniški talent in vrhunske cvetličarske izkušnje.

Sveže kakovostne rastline in cvetje

Naših izdelkih so vsak dan na voljo najbolj sveže in kakovostne rastline in rezano cvetje.

Dnevno izbrano z ljubeznijo

Za vas jih izbiramo vsak dan, tako pri lokalnih dobaviteljih v Sloveniji kot neposredno prek največje mednarodne borze rezanega cvetja z vsega sveta. Rezultat našega dolgoletnega dela je vaše zadovoljstvo, saj so vaše rastline in cvetlične stvaritve bolj sveže, imajo večjo vrednost in vam dajejo prijeten občutek.

Naša filozofija

Z ljubeznijo do narave, skrbjo za zdrave medčloveške odnose in odlično kulturo sodelovanja s partnerji in lokalno skupnostjo ter s spoštovanjem do vsega lepega v našem življenju uresničujemo svoj namen, to je s strokovnim znanjem in več kot 45-letnimi izkušnjami ustvarjati popolne in nepozabne trenutke, prostore, dogodke in zgodbe z edinstvenimi cvetličnimi aranžmaji in dekoracijami - zgodbe zadovoljstva, uspeha, miru in veselja. V Omers Florist skrbimo za potrebe naših strank s predanostjo in pozornostjo. Prepričani smo, da so najboljši rezultati zagotovljeni le s skrbno izbranim in svežim cvetjem.

Imate kakšna vprašanja?

Izpolnite spodnjo tabelo in v naslednjih urah vam bomo odgovorili.
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, pri čemer veljata Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji uporabe storitev.