Image Alt

Žalno cvetje

Ob težkih trenutkih smo z vami

Žalno cvetje

V Cvetličarni Omers se zavedamo, da izguba ljubljene osebe nikoli ni lahka. Pa naj bo to kdo od domačih, prijatelj, sodelavec, znanec ali njihov bližnji. Ker je izbor nagrobnega venca, žarnega venca, šopka, ikebane ali drugih žalnih aranžmajev lahko zahtevna naloga, vam v težkih trenutkih stojimo ob strani.
Tukaj smo za vas, naša profesionalna etika je zagotovilo, da razumemo proces žalovanja in se zavedamo njegove občutljivosti.

Svetujemo vam tako, da lahko skupaj s čudovito cvetlično zgodbo celovito in zanesljivo pripomoremo k dostojnemu slovesu. Z empatijo se posvetimo žalujočim in s posebno pozornostjo poskrbimo za vse pogrebno cvetje in njegovo dostavo.

Želite, da vas kontaktiramo?
POGREBNE STORITVE VRBANČIČ

+386 (0) 41 611 491
sprejemna pisarna Domžale
Slamnikarska cesta 14
+386 (0) 721 65 44
www.pogrebne-storitve-vrbancic.si

Prijazni, strokovni, ... priporočam !

Peter Rojc

Super osebje, super aranžmaji.

Miha Zupancic

Zelo so prijazni

Ambrož Strehar

Najboljša cvetličarna in najlepše aranžiranje 👍

Nataša Kokalj

Zelo prijazni, krasni aranzmaji

Gregor Zarnik

Strokovno & prijazno....priporočam:)

Igor Dornik s.p.

Cvetličarna Omers je zame tista prva asociacija, ko me kdo vpraša karkoli glede rož in dekoracije prostora. Zato en super velik poklon celotni ekipi in najlepša hvala za vaš ogromen prispevek na najin dan❤️

Katja Gabrovšek

Izvirni aranžmaji

Janez Poljanšek

Visoka strokovnost. Prijaznost.

Peter Rojc

Ena najboljših cvetličaren v Slo!

Jana Marinko

Najboljša cvetličarna 👍

Nataša Kokalj

CVETLIČARNA OMERS JE USPEŠNO DRUŽINSKO PODJETJE

Z več kot 50 letno tradicijo, ki sta jo v središču Domžal začela ga. Ivanka in g. Ignac Omers. Z letom 1999 je vodenje prevzela hči Apolonija,ki še danes uspešno in z novimi pristopi vodi prvo cvetličarno takrat nekaj občin naokoli.

S Cvetličarno Omers je v teh letih razvila profesionalni cvetličarski tim, ki ga odlikuje srčna poslovna človeška kultura, visoka profesionalna odličnost, umetniški pridih in vrhunske cvetličarske izkušnje.

VABLJENJI STE, DA SE OGLASITE V PROSTORIH NAŠE CVETLIČARNE OMERS ALI SE NAROČITE NA OSEBNI RAZGOVOR

Lahko pa se z našim timom srečate tudi na vaši lokaciji, kjer vam svetujemo glede primerne cvetlične dekoracije vašega dogodka ali skupaj določimo primeren stil in vrsto ozelenitve vaših zunanjih ali notranjih prostorov.
Naša strast je strankam pomagati ustvariti edinstveno kvaliteto bivanja in poslovanja. Skupaj določimo tip in velikost zasaditve ter dekoracije, tako da najučinkoviteje podpremo zdravje in sodelovanje ljudi, dihanje prostora in sporočilo poslanstva vaše dejavnosti. Naš cilj je celovitost, zadovoljstvo, učinkovitost in uspeh svojih strank.

Za vzdrževanje visokega standarda služenja strankam in skupnosti z užitkom predstavljamo rastline in rezano cvetje s stilom, ki odraža naš profesionalni pristop, umetniški pridih in pozornost na detajle.

Naš cvetličarska dejavnost temelji na dolgoletni družinski tradiciji in ima hkrati močne temelje integritete in poslovne odličnosti, kar nam pomaga ustvarjati čudovite kreacije z vtisi, ki trajajo.

NAVDIHNJENI Z NAŠO LJUBEZNIJO DO ROŽ

Strastjo do narave, zdravih človeških odnosov in odlične kulture sodelovanja s partnerji in lokalno skupnostjo, ter spoštovanjem do vsega lepega v naših življenjih, s svojim profesionalnim znanjem in več kot 45-letnimi izkušnjami sledimo namenu, da z edinstvenimi cvetličnimi aranžmaji in dekoracijo skupaj ustvarimo celovite in nepozabne trenutke, prostore, dogodke in zgodbe – zgodbe zadovoljstva, uspeha, miru in radosti.

V Cvetličarni Omers z vso predanostjo in pozornostjo skrbimo za potrebe svojih strank. Verjamemo, da le skrbno izbrano in sveže cvetje zagotavlja najboljše rezultate.

Spoznajte nas

Cvetličarna Omers Domžale

Z veseljem sodelujemo z vami na več različnih področjih vašega osebnega in poslovnega udejstvovanja ter s svojim obsežnim znanjem, kreativnimi talenti in obilnimi izkušnjami polepšamo vaše družinsko in poslovno življenje.

Hvaležni smo lahko, številnim lokalnim, nacionalnim in mednarodnim partnerjem za izkazano zaupanje, priložnosti in učenje, da nam omogoča stalno izboljševanje svojih storitev in inovativen razvoj cvetličarske dejavnosti.

Z veseljem se vključimo v vaše programe s svežimi šopki, praktičnimi cvetličnimi aranžmaji, aranžiranjem daril in odličnimi umetniškimi cvetličnimi kreacijami za večjo poslovno učinkovitost organizacije in kreativnost zaposlenih za vrhunske dosežke ozelenimo delovne prostore, poskrbimo za primerno cvetlično dekoracijo vaših poslovnih dogodkov, družinskih dogodkov in predvsem nepozabnih porok ter pripravimo čudovite cvetlične pogrebne aranžmaje, ki z lepoto pospremijo vaše najdražje ob zadnjem slovesu.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino