Cvetje

cvetličarna omers - cvetje - rezano cvetjeCvetje je za človeka vrednota, ki se je ne da meriti z običajnimi merili. Za človeka je cvetje lahko izraz ljubezni, naklonjenosti, spoštovanja, čaščenja, kot tudi nosilec dobrih želja. Cvetje še kako radi uporabljamo pri raznih slovesnostih, z njim ustvarimo prijetno, veslo, romantično razpoloženje, cvetje darujemo drug drugemu in ga uporabljamo še za vrsto drugih namenov.

Zato vam Cvetličarna Omers nudi pestro ponudbo rezanega cvetja in lončnic.

Cvetličarna Omers vas vabi na Ljubljansko cesto 72 v Domžale, kjer vam bomo izkušeni cvetličarji in aranžerji svetovali in predstavili najnovejše trende.

REZANO CVETJE

Cvetličarna Omers vam nudi velik oizbiro svežega in lepega rezanega cvetja, ki ga večkrat tedensko dopolnjujemo tudi po barvnih kombinacijah glede na letni čas in trende.

Tako vam Cvetličarna Omers nudi raznobarvne vrtnice, tulipane, lilije, gerbere, amarilise, frezije, nageljne, narcise, hortenzije, anemone, kale ali škrniclji, flamingovci, orhideje, ranunkule, zelenje, grmovnice, kot so buvardije, španski beteg) ter ostalo rezano cvetje.

Cvetje – vedno trendovsko in zaželjeno darilo
Rezano cvetje je lahko odlična ideja za darilo. Cvetje je darilo za prav vse življenjske priložnosti, kot so rojstni dan, birma, matura, diploma, dan žena, materinski dan kot tudi dan mučenikov. Čar cvetja je v njegovi naravni lepoti, cvetje je vsekakor odlična izbira za izraz pozornosti. Cvetličarna Omers vam nudi nakup posameznega cvetja, kot tudi aranžirane raznorazne šopke

Cvetje kot vsakodnevna dekoracija vašega doma ali poslovnega prostora
Rezano cvetje v vaših prostorih vsekakor na prav poseben način popestri ambient s svojo svežino. Seveda pa bi si želeli tudi rezano cvetje obrdžati sveže čim dlje, zato je pomembno tudi vzdrževanje rezanega cvetja.

Vzdrževanje rezanega cvetja:

  • vedno kupite le sveže cvetje,
  • ravnokar kupljeno cvetje kar v embalaži postavite v čisto vodo, da se napije
  • pomembno je, da vazo, v katero boste postavili cvetje, dobro očistite s krtačo vodi dodajte hranila za rezano cvetje, saj bodo cvetovi zdržali dlje
  • odstranite liste do višine, kjer ne pridejo več v stik z vodo, saj bodo v nasprotnem primeru, če bodo v vodi, listi zgnili
  • pazite, da cvetja ne izpostavljate soncu ali prepihu, saj tako lahko uvene, niti ga ne postavljajte poleg sadja saj to skrajšuje življenjsko dobo cvetja
  • vsak dan preverite vodo in jo pop potrebi dodajte.

cvetličarna omers - cvetje - lončniceLONČNICE

Cvetličarna  Omers vam ponuja zelene sobne rastline – lončnice in  in cvetoče sobne rastline – lončnice. Zelene in cvetoče sobne rastline in okrasne lončnice so lep, naraven okras vašemu domu ali pisarni. Lončnice v nenaravno okolje, tako domače kot poslovno, vnašajo naravno lepoto ter nas pomirjajo in sproščajo. Obenem pa so sobne rastline in lončnice tudi naše zaščitnice, saj proizvajajo kisik in iz zraka »pobirajo« škodljive kemikalije in tako izboljšujejo kakovost zraka, kar pa se posledično odraža tudi na našem počutju. Sobne rastline – lončnice so prav tako zelo zaželene tudi v šolskih prostorih, saj pripomorejo k zbranosti, sproščenosti in boljši motivaciji.
Cvetličarna Omers vam nudi sobne rastline in lončnice, kot so Orhideja, Tillandsia, Vijolica, Ciklama, Asplenium, Ficus, Dracaena, Kaktus, Bromelija, Amarilis, Klivija, Strelicija, Caletea, Difenbahia, Flamingovec, Zamija, Nolina, Tolstica, Areka, Begonija, Vrtnica  in ostale.

Seveda pa je za lep pogled pomembno, da je sobna rastlina ali lončnica v primernem okrasnem loncu, ne premajhnem, tako se bo rastlina – lončnica dobro počutila in vam dolgo služila.

Cvetličarna Omers pa vam nudi tudi primerno in trendovsko aranžiranje sobnih rastlin in lončnic.

Kako izbrati pravo lončnico?
Za optimalno izbiro lončnice je pomemben namen, prostor oz. Svetlobni pogoji, kjer bo lončnica ter čas, ki ga rastlin azahteva za nego.

Vzdrževanje lončnic
Za veliko večino lončnic velja, da je ne zalijemo, doler se ne prepričamo, da je suha, vendar pa nekih splošnih pravil za prav čisto vse lončnice, ni. Številne okoliščine vplivajo na to kdaj se bo lonlnica posušila. Vsekakor pa je splošno priporočljivo, da lončnicam dodajate potrebna hranila.
Cvetličarna Omers vam nudi tudi nasvete za izbiro, ob izbiri in tudi natančne informacije o negi in vzdrževanju.

Lončnice so tudi pomočnik pri varovanju zdravja in vzbujanju dobrega počutja. Z njihovo lepoto nas razveseljujejo, njihova zelena barva pomirja, poleg tega pa osvežujejo zrak in čistijo strupe ter negativna sevanja. Rastline pripomorejo tudi k zbranosti, sproščenosti in boljši motivaciji.

Certifikati