Cvetličarna Omers 2019-06-10T18:00:05+00:00

SPOZNAJTE NAS

Z veseljem sodelujemo z vami na več različnih področjih vašega osebnega in poslovnega udejstvovanja ter s svojim obsežnim znanjem, kreativnimi talenti in obilnimi izkušnjami polepšamo vaše družinsko in poslovno življenje.

Hvaležni smo lahko, številnim lokalnim, nacionalnim in mednarodnim partnerjem za izkazano zaupanje, priložnosti in učenje, da nam omogoča stalno izboljševanje svojih storitev in inovativen razvoj cvetličarske dejavnosti.

KAJ PONUJAMO

Z veseljem se vključimo v vaše programe s svežimi šopki, praktičnimi cvetličnimi aranžmaji, aranžiranjem daril in odličnimi umetniškimi cvetličnimi kreacijami za večjo poslovno učinkovitost organizacije in kreativnost zaposlenih za vrhunske dosežke ozelenimo delovne prostore, poskrbimo za primerno cvetlično dekoracijo vaših poslovnih dogodkov, družinskih dogodkov…

…in predvsem nepozabnih porok ter pripravimo čudovite cvetlične pogrebne aranžmaje, ki z lepoto pospremijo vaše najdražje ob zadnjem slovesu.

Cvetličarna Omers je uspešno družinsko podjetje

Z več kot 50 letno tradicijo, ki sta jo v središču Domžal začela ga. Ivanka in g. Ignac Omers. Z letom 1999 je vodenje prevzela hči Apolonija,ki še danes uspešno in z novimi pristopi vodi prvo cvetličarno takrat nekaj občin naokoli.

S Cvetličarno Omers je v teh letih razvila profesionalni cvetličarski tim, ki ga odlikuje srčna poslovna človeška kultura, visoka profesionalna odličnost, umetniški pridih in vrhunske cvetličarske izkušnje.

Navdahnjeni z našo ljubeznijo do rož

Strastjo do narave, zdravih človeških odnosov in odlične kulture sodelovanja s partnerji in lokalno skupnostjo, ter spoštovanjem do vsega lepega v naših življenjih, s svojim profesionalnim znanjem in več kot 45-letnimi izkušnjami sledimo namenu, da z edinstvenimi cvetličnimi aranžmaji in dekoracijo skupaj ustvarimo celovite in nepozabne trenutke, prostore, dogodke in zgodbe – zgodbe zadovoljstva, uspeha, miru in radosti.

V Cvetličarni Omers z vso predanostjo in pozornostjo skrbimo za potrebe svojih strank. Verjamemo, da le skrbno izbrano in sveže cvetje zagotavlja najboljše rezultate.

Vabljeni ste, da se oglasite v prostorih naše Cvetličarne Omers ali se naročite na osebni razgovor

Lahko pa se z našim timom srečate tudi na vaši lokaciji, kjer vam svetujemo glede primerne cvetlične dekoracije vašega dogodka ali skupaj določimo primeren stil in vrsto ozelenitve vaših zunanjih ali notranjih prostorov.

Naša strast je strankam pomagati ustvariti edinstveno kvaliteto bivanja in poslovanja. Skupaj določimo tip in velikost zasaditve ter dekoracije, tako da najučinkoviteje podpremo zdravje in sodelovanje ljudi, dihanje prostora in sporočilo poslanstva vaše dejavnosti. Naš cilj je celovitost, zadovoljstvo, učinkovitost in uspeh svojih strank.

Za vzdrževanje visokega standarda služenja strankam in skupnosti z užitkom predstavljamo rastline in rezano cvetje s stilom, ki odraža naš profesionalni pristop, umetniški pridih in pozornost na detajle.

Naš cvetličarska dejavnost temelji na dolgoletni družinski tradiciji in ima hkrati močne temelje integritete in poslovne odličnosti, kar nam pomaga ustvarjati čudovite kreacije z vtisi, ki trajajo.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.